X
GO
kl-GLda-DKen-GB
Text/HTML


PROUD FUTURE GREENLAND 2017 SPONSORS:

 

MARKEDSFØR DIN VIRKSOMHED PÅ FUTURE GREENLAND 2017

Du har nu mulighed for at få eksponeret din virksomhed op til og under Future Greenland konferencen 14-15 maj 2019 i Katuaq i Nuuk.
Du kan blive SØLV-, GULD- eller PLATIN-sponsor og du kan sponsere en ydelse, som netop din virksomhed er ekspert i.

 

Sølv-sponsor

Firmalogo bliver præsenteret i det trykte program og på Future Greenland’s hjemmeside. Desuden bliver logoet vist på storskærm i plenumsalen, og det vil figurere under SØLV-sponsorer.

Pris: DKK 3.000,00

 

Guld-sponsor

Firmalogo bliver præsenteret i det trykte program og på Future Greenland’s hjemmeside. Desuden bliver logoet vist på storskærm i plenumsalen, og firmalogoet bliver trykt på en roll-up og vil figurere under GULD-sponsorer.

Pris: DKK 6.000,00

 

Platin-sponsor

Firmalogo bliver præsenteret i det trykte program og på Future Greenland’s hjemmeside. Desuden bliver logoet vist på storskærm i plenumsalen, og firmalogoet bliver trykt på en roll-up og vil figurere under PLATIN-sponsorer. Herudover er der mulighed for at eksponerer din virksomhed i Katuaq’s foyer. Bord og bagvæg stilles til rådighed – obs max. 5 virksomheder.

Pris: DKK 10.000,00 eller derover


Sponsorydelser

Du kan også vælge at sponsere en ydelse, som netop din virksomhed er ekspert i.
Afhængig af værdien af ydelsen bliver virksomheden eksponeret som SØLV-, GULD- eller PLATIN-sponsor.
 

Future Greenland konferencen er mødested for op mod 500 beslutningstagere fra ind- og udland – det perfekte sted til eksponering af din virksomhed.

 

Kontakt for nærmere vedr. valg af sponsorpakker
Karin Egede Lyberth +299 482448 info@zmeetings.com