X
GO
kl-GLda-DKen-GB
DNNGo.DNNGalleryPro

Audience

Presentations

Debate

Networking

Specialists

Academia

Luncheons

Pitching Event

Workshops

Attention

Panel discussions

Conference APP

Engagement

Workhop presentations

Panel discussions

Engagement

Panel discussions

Workshop presentations

VELKOMMEN TIL: FUTURE GREENLAND 2019

Økonomisk uafhængighed og politisk selvstændighed. Hvad kræver det?

Grønlands Erhverv er vært for den 6. Future Greenland konference den 14. og 15. maj 2019 i Katuaq i Nuuk. Konferencen er Grønlands største erhvervskonference med 450 deltagere fra Grønland, Island, Færøerne, Danmark og Canada i engagerede debatter og sideevents.

Formålet med Future Greenland 2019 er at gøre samfundsdebatten om Grønlands udvikling stærkere forankret i en fælles anerkendelse af, at vi ikke kan skabe den nødvendige økonomiske vækst uden et sundt erhvervsliv, flere private virksomheder og en større eksport.

Konferencen lægger op til at diskutere, hvad politikerne, erhvervslivet og andre vigtige aktører sammen kan gøre for at realisere Grønlands ambition om større økonomisk uafhængighed.

En meget stærkere økonomi er efter Grønlands Erhvervs opfattelse den helt grundlæggende forudsætning for at opnå større politisk selvstændighed – både som der allerede gives mulighed for inden for Selvstyrets rammer i dag, og ikke mindst hvis en vision om Grønland som et uafhængigt land skal virkeliggøres.

Men hvad betyder ordene økonomisk uafhængighed og politisk selvstændighed egentlig? De spørgsmål vil Future Greenland konferencen 2019 forsøge at give svar på.

Den 13. maj 2019 er Grønlands Erhverv desuden vært for et B2B-arrangement på Hotel Hans Egede, hvor alle interesserede virksomheder inviteres til at deltage og knytte forbindelser til relevante netværk.

Velkommen til Nuuk og Future Greenland.

Tilmelding HER

Opnå 20 procent rabat ved tilmelding før 1. marts 2019.

Bliv sponsor for Future Greenland. Læs mere HER