X
GO
kl-GLda-DKen-GB
Enter Title

 

Markedsfør din virksomhed på Future Greenland 2022

 

Som sponsor bliver virksomheden eksponeret op til og under Future Greenland konferencen 17.-18. maj 2022 i Katuaq i Nuuk.

Virksomheden kan blive sølv-, guld- eller platinsponsor, men virksomheden kan også sponsere en ydelse, som virksomheden er ekspert i.

 

Sølvsponsor

Firmalogoet bliver præsenteret i det trykte program, og logoet bliver eksponeret på storskærm i plenumsalen.
Kr. 5.000,00.

 

Guldsponsor

Firmalogoet bliver præsenteret i det trykte program og på Future Greenlands hjemmeside. Desuden bliver logoet eksponeret på storskærm i plenumsalen, og det vil figurere under guldsponsorer på roll-ups i konferenceområdet.
 Kr. 10.000,00.

 

Platinsponsor

Firmalogoet bliver præsenteret i det trykte program og på Future Greenlands hjemmeside. Desuden bliver logoet eksponeret på storskærm i plenumsalen, og det vil figurere under platinsponsorer på roll-ups i konferenceområdet. Herudover er der mulighed for at eksponere virksomheden i Katuaqs lobby, hvor bord og bagvæg stilles til rådighed (max. fem virksomheder).
Kr. 15.000,00 eller derover.

 

Sponsorydelser

Virksomheden kan også vælge at sponsorere en ydelse, som virksomheden er ekspert i. Afhængig af værdien af ydelsen bliver virksomheden eksponeret som sølv-, guld- eller platinsponsor.

 

Future Greenland konferencen er mødested for 450 beslutningstagere fra ind- og udland – det perfekte sted til eksponering og markedsføring.

Kontakt vedr. valg af sponsorat: Karin Egede, Z-meetings, tlf. +45 24 48 48 19 eller +299 48 24 48, e-mail FG2022@zmeetings.com

Text/HTML