X
GO
kl-GLda-DKen-GB
Enter Title

B2B Event: Partnerskaber og investeringer i Grønland

13. maj, 2019 på Hotel Hans Egede, Nuuk

 

14.00-14.10

Velkomst v/ Brian Buus Pedersen, Direktør i Grønlands Erhverv

 

14.10–14.40

Hvordan tiltrækker vi flere turister til Grønland v/ Direktør Julia Pars, Visit Greenland

Beslutningen om at anlægge tre nye lufthavne vil øge Grønlands tilgængelighed som turismedestination, og dette vil give nye indtægtsmuligheder samt muligheder for samarbejde med andre lande. Hvad gør Visit Greenland for at tiltrække flere adventure-turister, og hvad skal der gøres, for at Grønland bliver klar til at modtage flere gæster?

 

14.40-15.10

Vejen til Partnerskaber for international udvikling v/ Pernille Fischer Boulter, CEO i Kisserup

 

  • Hvordan etablerer man et partnerskab, og hvordan er etableringsfasen anderledes end det senere samarbejde?
  • Kan man godt være partner med nogen, der er meget større eller meget mindre end ens egen virksomhed?
  • Hvilket potentiale er der for partnerskaber på det nordamerikanske marked, hvordan kommer man i gang, og hvordan skal man forholde sig kulturelt til andre forretningsmodeller end dem, vi kender i Grønland?

 

Kom og hør om hvordan partnerskaber kan opbygges, og få nogle konkrete eksempler og ideer med dig, som du kan arbejde videre med.

 

Pernille Fischer Boulter har arbejdet i over 90 lande, og har skabt partnerskaber i næsten lige så mange. Hun har arbejdet på projekter i Grønland siden 2009. Kisserup Arctic har i partnerskab med TLS Ressourcer designet og kørt en inkubator-ordning med iværksættere i hele Grønland for Departementet for Erhverv og Energi. Kisserup Arctic arbejder med fokus på Eksport Gennem 3 Strategiske Trin.

 

15.10-15.30

Kaffepause

 

15.30-16.00

Løsninger til hvert stadie i projektet v/ Brad Cole, Vicepresident, Heavy Civil Division i Pennecon

 

Pennecon er en førende leverandør af integrerede løsninger på tværs af forskellige brancher: store, private entreprenørprojekter, industriprojekter, service og vedligeholdelse og projekter til søs. Vi leverer de bedste løsninger lige fra opstart over idriftsættelse til løbende vedligeholdelse af steder, og vi sikrer den bedste service og kvalitet i alle led af projektet. På tværs af Canada - fra kyst til kyst - har vi forskellige typer af teams, som er passionerede for og fast besluttede på at levere glimrende resultater på de mest komplekse job i udfordrende miljøer.

 

Pennecon har udvidet deres forretning til at udføre andre opgaver inden for minedrift, olie og gas på et globalt plan, og virksomheden er vant til at arbejde i barske miljøer, der ligner Grønland. Pennecon er en af de virksomheder, der er kvalificeret til at byde på lufthavnsprojekter i Grønland.

 

16.00-16.15

Spørgsmål til panelet

 

16.20-18.00

Individuelle B2B-møder. 10 mulige møder af 10 minutters varighed

 

18.00-18.30

Drinks og netværk

Pris for deltagelse i B2B dagen ved tilmelding til og med 28. februar, 2019: DKK 995,-
Pris for deltagelse i B2B dagen fra den 1. marts, 2019 er: DKK 1.495,-

Program i PDF-fil HER